کدام پلتفرم در برابر بدافزارها آسیب‎پذیرتر است؟

امروزه برخی توسعه‌دهندگان پلتفرم‎ها را ابزاری برای سودجویی در نظر می‌گیرند و از این طریق حتی به اطلاعات شخصی کاربران دست پیدا می‎کنند. اما در این میان کدام پلتفرم‌ها از همه آسیب‎پذیرترند؟! با جی اس ام باشید.

همانطور که می‎دانید توسعه دهندگان با اهداف متفاوتی به تولید و انتشار بدافزارها می‎پردازند. همچنین هکرها از روش‎های مختلفی برای نفوذ به دستگاه‎های مختلف الکترونیکی استفاده می‎کنند اما میزان مقاومت سیستم عامل دستگاه‎های مورد هدف نیز پر اهمیت است. بر همین اساس اخیرا خبرگزاری نوکیا آماری را منتشر نموده که بیانگر آسیب‎پذیری شدید پلتفرم اندروید در برابر حمله بدافزارها است که این امر به ضریب پایین امنیتی اندروید اشاره دارد.

آمار منتشر شده نشان می‎دهد که بدافزارها علاقه بسیار زیادی به سیستم عامل اندروید دارند، به طوری‎که این پلتفرم را اصلی‎ترین هدف خود می‎دانند. بر اساس این اطلاعات، اندروید با ۶۸٫۵% و ویندوز کامپیوترهای خانگی با ۲۸% بیشترین میزان آلودگی بدافزاری را در اختیار دارند و پلتفرهایی همچون iOS، لینوکس، یونیکس، مکینتاش، ۳٫۵% باقی‎مانده را به خود اختصاص داده‎اند.

به عقیده نوکیا فراوانی اپ‎ها و انتشار ساده آن‎ها به وسیله منابع ناشناس، اندروید را به یکی از غیرقابل اعتمادترین سیستم‎عاملها بدل نموده است. همچنین نوکیا معتقد است دانلود اپلیکیشن‎ها از منابع نامعتبر عامل اصلی نفوذپذیری این پلتفرم به شمار می‎رود. به همین دلیل گوگل در تلاش است تا با انتشار اپلیکیشن‎های مختلف در فروشگاه پلی‎استور از نفوذ بدافزارها جلوگیری نماید، با این وجود هنوز بسیاری از کاربران بدون توجه به فروشگاه‎های معتبر، به دانلود اپلیکیشن‎ها در شبکه‎های مختلف اجتماعی می‎پردازند.

Call Now Button