۵ مورد عجیب درباره پرچمدار LG G7 ThinQ

ال جی اخیرا تازه‌ترین پرچمدار خود را به نام G7 ThinQ روانه بازار کرده است. با بررسی و مشاهده این گوشی متوجه ۵ مورد عجیب در آن شده‌ایم که در ادامه مطلب می‌توانید آن‌ها را مشاهده کنید.

کمپانی ال جی پس از انتشار شایعه‌ها و گزارش‌های مختلف سرانجام از پرچمدار تازه خود به نام G7 ThinQ با طراحی بریدگی حاشیه و بدنه شیشه و فلز به همراه دوربین اصلی دوگانه رونمایی کرد. این گوشی سطح بالا تقریبا از اغلب ویژگی‌های موجود در پرچمداران ۲۰۱۸ پشتیبانی می‌کند.

از طرفی حالا که این گوشی عرضه شده است، می‌خواهیم نگاهی موشکافانه‌تر به آن بیندازیم و برخی نقاط ضعفش را برشماریم. امیدواریم ال جی در توسعه این محصول سطح بالا و نه چندان ارزان تجدید نظر کند و هر موردی که ممکن است را تغییر دهد. با ما همراه باشید تا با ۵ مورد از عجیب‌ترین نکته‌ها درباره LG G7 ThinQ آشنا شوید.

۱ – نام‌گذاری عجیب LG G7 ThinQ

ThinQ درواقع نام برندی است که بسیاری از محصولات خانگی هوشمند و غیرهوشمند کمپانی ال جی تا به حال از آن سری معرفی شده‌اند. حالا به نظر می‌رسد که استراتژی محصولات ال جی کمی تغییر کرده است و گوشی‌های هوشمندش هم به این سری پیوسته‌اند.

گفته می‌شود که علت اصلی نام گذاری G7 تحت عنوان G7 ThinQ امکانات پیشرفته هوش مصنوعی آن است. پیش از این انتظار می‌رفت که تازه‌ترین پرچمدار ال جی از سری G با نام تجاری G7 معرفی شود.

۲ – از پنل نمایش OLED خبری نیست

پرچمدار G7 ThinQ ال جی از صفحه نمایش بسیار خوبی با روشنایی حداکثر ۱۰۰۰ نیت بهره می‌برد. این قابلیت کمک می‌کند نمایش حتی در شرایط پر نور و نور طبیعی آفتاب هم دچار اختلال نشود.

امکان دستیابی به روشنایی صفحه معادل ۱۰۰۰ نیت احتمالا مهم‌ترین علت ال جی برای ترجیح پنل LCD بر OLED به شمار می‌رود. با این وجود همچنان عجیب به نظر می‌رسد در شرایطی که اغلب پرچمداران موجود از پنل نمایش OLED بهره می‌برند و G7 ThinQ با پنل LCD معرفی شده است. OLED در مقایسه با پنل LCD قادر است رنگ‌ها و مخصوصا رنگ مشکی را باکیفیت‌تر و واقعی‌تر نشان دهد و از تضاد نور هم به خوبی پشتیبانی کند.

آیا تصمیم ال جی مبنی بر استفاده از پنل LCD به مشکل این سازنده در تولید OLED مربوط می‌شود؟ پاسخ دقیق این پرسش را نمی‌دانیم اما باید به گزارش‌های متعدد درباره مشکل نمایش رنگ‌ها در پنل OLED گوشی V30 سازنده مذکور اشاره کنیم. همچنین گوشی پیکسل ۲ ایکس ال را در نظر بگیرید که پنل نمایش OLED آن بارها با مشکلات مختلف مواجه شده بود و همان‌طور که می‌دانید گوگل پنل‌های نمایش OLED این گوشی سطح بالا را از ال جی تهیه کرده بود.

۳ – پایداری تصویر در فیلم‌برداری ۴K

گوشی G7 ThinQ از دوربین دوگانه سطح بالایی بهره می‌برد که در گوشی‌های مشابه کمتر دیده می‌شود. این پرچمدار تازه یک لنز اصلی ویک لنز ثانویه در ماژول دوربین پشتی خود دارد که لنز دومش از نوع زاویه باز انتخاب شده و میدان دیدش به اندازه دوربین‌های حرفه‌ای GoPro است. چنین لنزی با زاویه بسیار باز در اغلب پرچمداران دیگر وجود ندارد و درواقع همان لنزی است که برای ثبت تصاویر و ویدیوهای مناظر طبیعی و تصاویر معماری به آن نیاز دارید.

اما آنچه از نبودش ناامید شدیم، قابلیت حفظ پایداری تصویر در هنگام فیلم برداری با کیفیت ۴K توسط دوربین اصلی G7 ThinQ است. چنین کمبودی برای گوشی پرچمداری در این سطح واقعا عجیب است. حتی گوشی‌های ارزان‌تری مانند پرچمداران وان پلاس هم حالا در فیلم برداری ۴K می‌توانند پایداری تصویر را حفظ کنند. البته امیدواریم کمپانی ال جی این انتقاد را جدی بگیرد و در به روزرسانی‌های نرم افزاری آینده آن را بهبود ببخشد.

۴ – باتری با ظرفیت تنها ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت

البته که ظرفیت باتری همه چیز نیست اما G7 ThinQ صفحه نمایش ۶٫۱ اینچی اچ دی پلاس دارد و باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعتی نمی‌تواند در چنین سیستمی به خوبی دوام بیاورد.

سامسونگ چندی پیش پرچمدار Galaxy s9 خود را با صفحه نمایش ۶٫۲ اینچی و باتری ۳۵۰۰ میلی آمپر ساعتی روانه بازار کرد و پرچمدار تازه هوآوی یعنی P20 Pro هم با پنل نمایش هم اندازه از باتری بزرگ‌تری با ظرفیت ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعت بهره می‌برد. اینجاست که متوجه می‌شویم G7 ThinQ در مقایسه با پرچمداران رقیب به باتری جالب توجهی مجهز نشده است.

البته اندازه و ظرفیت باتری تنها عامل تعیین کننده در طول عمر آن نیست. پردازنده، نوع صفحه نمایش و همچنین بهینه‌سازی رابط کاربری می‌توانند مهم‌ترین عوامل تعیین کننده در میزان مصرف انرژی باتری باشند. اما با این وجود باز هم معتقدیم که باتری این پرچمدار باید بیش از ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت طراحی می‌شد.

۵ – رابط کاربری مشابه با سامسونگ

کمپانی ال جی رابط کاربری کاملا تازه‌ای را به همراه G7 ThinQ معرفی کرده است. نکته جالب توجه اینجاست که این رابط کاربری تازه به طرز عجیبی ما را به یاد گوشی‌های سامسونگ می‌اندازد.

به نظر می‌رسد که کمپانی ال جی تصمیم بسیار عجیبی اتخاذ کرده است. حالا سبک همیشگی آیکون‌ها تغییر کرده و به مستطیل با گوشه‌های خمیده تبدیل شده است. این شکل مشخص مدتیست که در گوشی‌های سامسونگ به کار می‌رود و تقریبا در هیچ برند دیگری مشاهده نشده است. ال جی همچنین ویجت گوگل را به قسمت پایین صفحه منتقل کرده و شکل تازه‌ای را برای نمایش وضعیت آب و هوا معرفی کرده است. بدین ترتیب شکل کلی صفحه خانه شبیه صفحه اصلی گوشی‌های سامسونگ شده و حتی ۵ ردیف اپلیکیشن و شکل کلی نوتیفیکیشن‌ها هم به گوشی‌های سامسونگ شباهت پیدا کرده است. علاوه بر این موارد، شکل نرم افزاری در اپلیکیشن دوربین هم تغییر یافته است و با طراحی شاتر سفید و دکمه قرمز برای ضبط ویدیو بیش از پیش شبیه اپلیکیشن دوربین در گوشی‌های سامسونگ به نظر می‌رسد.

Call Now Button