۵ ویژگی جدید که دارندگان گوشی‌های قدیمی از آن بی‌بهره‌اند

اگر گوشی هوشمندی دارید که متعلق به ۲ یا ۳ سال پیش است و فکر می‌کنید نیازی به ارتقا آن ندارید، این مطلب را تا انتها بخوانید تا دریابید با عدم تعویض گوشی خود استفاده از چه ویژگی‌های خوبی را از دست داده‌اید.

آمارها نشان می‌دهند درصد زیادی از کاربران گوشی‌های هوشمند، گوشی خود را هر ۳ سال یک بار ارتقا می‌دهند. با اینکه ممکن است گوشی ۲ یا ۳ سال کار کرده شما هنوز جوابگوی نیازهایتان باشد، پیشرفت در صنعت گوشی‌های هوشمند آنقدر سریع است که حتی گوشی که ۱ سال از عمرش گذشته باشد نیز قدیمی محسوب می‏شود.

اگرچه قدرت سخت‌افزاری و پردازشی گوشی‌هایی که دو سال پیش به بازار آمده‌اند در حدی است که همچنان قادر به اجرای روان اپلیکیشن‌ها و بازی‌های مختلف هستند، ویژگی‌های جدیدی که سال به سال به گوشی‌های هوشمند اضافه می‎شوند اصلی‌ترین دلیل برای کنار گذاشتن دستگاه‌های قدیمی و خرید گوشی‌های جدید است.

اگر از گوشی استفاده می‌کنید که حدود ۳ سال از عمر آن می‌گذرد و تصمیمی برای ارتقا آن ندارید، در این مطلب به شما خواهیم گفت با ارتقا ندادن گوشی خود لذت استفاده از چه ویژگی‌های خوبی را از دست می‌دهید.

تشخیص هویت بیومتریک

در گوشی‌هایی که چند سال از عمرشان می‌گذرد، استفاده از رمز عبور یا پترن تنها راه احراز هویت مالک است. با اینکه استفاده از رمز عبور روش مطمئنی است ولی دردسرهای خاص خود را دارد؛ از جمله سرعت پایین یا فراموش کردن کلمه رمز.

در چند سال اخیر روش‌های تشخیص هویت سریع‌تر و دقیق‌تری به گوشی‌های هوشمند اضافه شده است که باز کردن قفل گوشی را بسیار راحت‌ کرده‌اند. اکنون به جز اسکنر اثر انگشت، اسکنر عنبیه چشم و سیستم تشخیص چهره نیز به گوشی‌های هوشمند اضافه شده‌اند که نه تنها برای باز کردن قفل گوشی بلکه برای ورود به حساب‌های بانکی و حساب‌های کاربری اپلیکیشن‌ها نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند و کاربران را از زحمت وارد کردن پسورد راحت کرده‌اند.

واقعیت مجازی و واقعیت افزوده

هر سال که جلوتر می‌رویم واقعیت مجازی و واقعیت افزوده بیشتر و بیشتر با گوشی‌های هوشمند ادغام می‏شوند؛ بنابراین اصلا دور از انتظار نیست تا چند سال دیگر VR و AR به ویژگی اصلی و ثابت این دستگاه‌ها بدل شوند.

اکنون بازی‌های و اپلیکیشن‌های متنوعی براساس واقعیت مجازی و واقعیت افزوده در دسترس کاربران است که در گوشی‌های هوشمند جدید به راحتی می‌توان آنها را اجرا کرد. اضافه شدن سنسورهای بیشتر به دقت اجرای این برنامه‌ها افزوده است، چیزی که گوشی‌های قدیمی به خوبی از پس آن بر نمی‌آیند.

دوربین‌های پیشرفته

به هیچ وجه نمی‌توان کیفیت عکس دوربین گوشی یک سال قبل را با گوشی‌های امسال مقایسه کرد؛ چه برسد به گوشی‌های قدیمی‌تر. شرکت‌های سازنده همواره تلاش می‌کنند تا با کمک گرفتن از سنسورهای بهتر و فناوری‌های جدیدتر کیفیت عکس‌ها را ارتقا دهند. زمانی که کیفیت عکس‌های گوشی‌های جدید را ببینید متوجه خواهید شد دوربین گوشی قدیمی شما چقدر بد است.

نمایشگرهای باکیفیت

تفاوات تصویر در یک نمایشگر Full HD قدیمی با یک نمایشگر Full HD کاملا آشکار است. فناوری صفحات نمایش هر سال پیشرفته‌تر می‏شود و تولیدکنندگان نیز به دنبال استفاده از نمایشگرهایی هستند که رنگ‌ها را زیباتر و شفاف‌تر نشان دهند و سرعت بیشتری داشته باشند. اگر گوشی قدیمی خود را کنار یک گوشی جدید بگذارید خواهید فهمید زمان تعویض گوشیتان فرا رسیده.

عمر باتری بهتر

اگرچه در سال‌های اخیر تغییر شگرفی در فناوری باتری گوشی‌های موبایل ایجاد نشده است، استفاده از سخت‌افزارهای کم مصرف‌، طراحی‌ داخلی فشرده و استانداردهای جدید موجب شده تا طول عمر باتری گوشی‌های هوشمند بسیار بهتر از قبل باشد و بازدهی آنها به مرور زمان افت چندانی نکند.

از طرفی عدم پشتیبانی گوشی‌های قدیمی از شارژ سریع و انتظار زیاد برای شارژ کامل دستگاه از کمبودهایی است که کاربران را آزاد می‌دهد؛ موردی که با خرید گوشی‌های جدید دیگر نگرانش نخواهید بود.

Call Now Button