براساس گزارشی که در WSJ منتشر شده است، بخش پلی استیشن شرکت سونی رسما اعلام کرد که قصد دارد تا فصل اول سال ۲۰۱۸ حداقل پنج بازی محبوب اختصاصی خود را برای سیستم عاملهای اندروید و آیاواس عرضه کند.
براساس گزارشی که در WSJ منتشر شده است شرکت ForwardWorks، که زیرمجموعهای از شرکت سونی محسوب میشود، قصد دارد تا قبل از بهار سال ۲۰۱۸ پنج یا شش بازی محبوب و اختصاصی پلیاستیشن را برای دو سیستم عامل محبوب دستگاههای همراه یعنی اندروید و آیاواس عرضه کند.
در مطلب منتشرشده در Wall Street Journal به این مورد اشاره شده که صنعت بازیهای همراه در کشور ژاپن به شکل چشمگیری در سالهای اخیر رشد کرده است. این رشد کاربران و مخاطبانی که در هر زمان خالیای میتوانند با دستگاه همراهشان بازی کنند، از آنها یک منبع قوی برای کسب درآمد میسازد. محبوبیت بازیهای همراه باعث شده تا شرکت سونی هم به فکر جدیتر گرفتن این حوزه باشد و در برنامههای آینده خود برای ساخت بازی به این پلتفرمها بیشتر اهمیت بدهد.
البته بر طبق گزارشها تمام این بازیها قرار است در ابتدا تنها برای کشور ژاپن عرضه شوند و در صورت موفقیت و استقبال کاربران، برای دیگر کشورهای آسیایی نیز منتشر شوند. در این گزارش به اینکه این بازیها به شکل جهانی و در اروپا و آمریکا عرضه میشوند یا خیر هیچ اشارهای نشده است. اوایل سال میلادی ۲۰۱۶ بود که گزارشهای منتشرشده مربوط به صنعت بازیسازی نشان میداد که برای اولین بار در تاریخ آمریکا، سود بازیهای موبایل از سود بازیهای کامپیوترهای شخصی پیشی گرفته است. این گزارشها و روند تغییر کاربری بازار به سمت دستگاههای سبک و همراه، شرکتهای بازیسازی را به توجه بیشتر به این حوزه مجاب کرده است.
متاسفانه در این گزارش هیچ اسمی از بازیهای در دست ساخت آورده نشده است، اما شایعات بیشتر از همه به پورت و ساخت بازیهایی مانند The Last Guardian و Intelligent Qube برای تلفنهای همراه و تبلتها اشاره دارند.
چند ماه پیش بود که رقیب دیرینه سونی یعنی شرکت نینتندو نیز این تغییر رویه را اعلام کرده بود و در کنفرانس معرفی آیفونهای جدید نیز شاهد اولین سوپرماریویی بودیم که قدم به دنیای iOS میگذاشت. باید حالا منتظر بمانیم تا جنگ این دو ابرقدرت دنیای بازیسازی را در حوزه دستگاههای همراه نیز مشاهده کنیم؛ رقابتی که قطعا به سود کاربران و علاقهمندان به دنیای بازی است.
آیا سونی نیز میتواند از پس این چالش بربیاید و حریف شرکتهای قدرتمند بازیسازی همراهی مانند گیملافت، سوپرسل، کینگ و الکترونیک آرتز بشود؟